måndag 4 maj 2009

Aloe Vera


(en aloe vera växt på bilden)

mina föräldrar hittade något som hetter Aloe Vera som är som en juice som ska vara bra för diabetiker. det ska hjälpa till att sänga blodsockret och behovet att insulin.

så nu har dom bestämt att jag ska testa detta, får se om det funkar. :)
kan ju alltid hoppas,

lovar att berätta om jag märker någon skillnad av det,

ska dricka en sådan här flaska per dag, och jag lovar, det smakar inte gott :P men vad gör man inte för att kanske få bättre blodsocker ;)Aloe Vera och diabetes
En laboratoriestudie har gjorts på möss och där man såg en viss effekt som Aloe Vera hade på frigörandet av insulin (hormonet som kontrollerar blodsockernivåerna). Studien visade att gel som intas oralt kan ha en viss effekt på att sänka blodsockernivåerna. Studien är något bristfällig och mer forskning krävs innan man kan säga något konkret om dess effekter på diabetes.


Diabetes: Kan hjälpa till att reglera ämnesomsättningen och på sikt möjligen bidra till minskat behov av insulin.


_________________
Jag vet inte om detta bara gäller typ2 diabetiker, men man kan ju alltid hoppas på att det inte är så utan att det hjälper och funkar även på typ1.

det är bara att vänta och se ;)
men nu ska jag ta och äta lunch,

Så ha det bra alla blogläsare :)

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Intressant det här med Aloe Vera. Jag ska absolut komma tillbaka och se om du skriver mer om det. Tänk på att kvaliteten på produkten är viktig.
  Jag har inte diabetes men både jag, min mamma och många andra jag känner dricker Forever Living Products Aloe Vera gel som är av mycket hög kvalitet och vi har märkt många positiva effekter.
  Tänk också på att det kanske tar lite tid innan du märker något resultat. Det är trots allt ett naturmedel. Ge inte upp för tidigt.

  Håller tummarna för att det gör livet lite lättare för dig :-) Eva

  SvaraRadera
 2. Jag tycker som den som skrev innan mig ska prova Forevers Aloe Vera istället.

  http://kopaloevera.nu

  SvaraRadera