lördag 23 april 2011

lågt socker

ja ni vet ena stunden berättar jag att jag har högt socker och att det knappt vill gå ner, efter några dagar berättar jag att blodsockret äntligen är bra igen, men cirka 2 dagar efter att det började bli bra, Ja då började jag bli låg istället :O

aldrig ska det bli bra.
har fått gå upp mitt i natten och äta något för att jag ligger lågt, och natt äta är något jag hatar! så det uppskattade jag inte.

på måndag "firar" jag och min diabetes 7år tillsammans. tiden går fort när man har kul -_- fick det bara några dagar efter min födelsedag och det går som ett internskämt här hemma att jag fick det pga av tårtan vi åt.
men självklart vet jag och jag hoppas att alla andra icke diabetiker förstår att det verkligen inte är så.
typ1 får man som sagt INTE pga av att man äter för söt.

ont i huvudet har jag med som vanligt, så därför ska jag inte spendera så lång tid framför dator utan istället försöka vila lite.

1 kommentar:

  1. Nej, inte kul att vara tvungen att äta på natten. Jag vaknar oftast inte när jag blir för låg på natten utan blir hög på morgonen istället.

    Ibland när jag inte vill äta så dricker jag saft istället. Men lite kolhydrater är förstås bra med. Skär ibland en macka i småbitar för då är det lättare att få i mej.

    Hoppas sockret blir bättre för dej.

    SvaraRadera