tisdag 8 februari 2011

träning och låga värden

idag hade vi idrottsdag i skolan.
var iväg på ett gym och fick testa på 3 olika pass som var spinning, body pump och typ Yoga.
spinning har man ju gjort förr och yoga har jag pysslat med för ett tag sedan, men det där body pump var helt nytt.
riktigt kul faktiskt.
vi körde 20min var på varje pass och efteråt var man lagom trött och det kändes härligt i kroppen.
efter det blev det direkt till skolan igen, vila cirka 15min och sedan ge sig iväg på en promenad på cirka 1h 15min. vägarna kan jag inte säga var direkt fina och det blev till att pulsa fram i stora snödrivor och djupa vattenpölar. men fram tog vi oss.
och självklart lyckades vi precis missa bussen. så blev att bara sitta och ta det lugnt i ungefär 1h tills nästa buss gick (nackdelen med att inte bo i storstad)

väl hemma igen tog jag mitt socker och mycket riktigt som jag tycktes känna av så låg jag låg. blodsockret låg på härliga 3,4 och jag var nöjd.
det kändes bra att ha ett lågt värde.
inte för att jag gillade själva känningen utan för att när jag startade med det första gym passet så låg sockret runt 9,8.
och personligen brukar jag inte sjunka mycket när jag tränar, utan snarare tvärtom. så det kändes bra när jag såg värdet och insåg att detta värdet hade jag enbart för att jag har tränat ner sockret.

hade jag inte tränat denna dagen hade jag troligen legat högt, för springer runt med en infektion i kroppen och sockret är allt annat än vad det borde vara ;)

ska ta och köpa mig ett gymkort nu med. ett kort så att jag både kan simma och vara nere på gymmet. sedan längtar jag så otroligt efter att vädret blir bättre så att jag kan komma ut och springa.

självklart kan man ju springa i detta vädret med och jag ser många som är ute och springer. men personligen är inte det något för mig. det ska vara uppehåll och inte vinter väder för att jag ska ge mig ut och springa.
lite regn gör inget, men ösregn som jag tyckte att det var hela hösten när jag ville ut och springa, ne då har jag inte rätt positiva energi för att ge mig ut ;)

1 kommentar:

 1. Hej

  Kom av en slump in på din sida. Då jag egentligen sökte information om en specifik pumpmodell.
  Vi (ett nytt företag, Anna PS) kommer att lansera en unik trosa för insulinpumpanvändare.

  Företagets grundare Anna har själv insulinpump.

  Trosan kommer att lanseras under mars/april och till sommaren släpper vi även bikini.

  Har du frågor kontakta gärna oss:
  hanna@annaps.com

  elelr besök vår blogg där du även ser bilder och mer info.

  http://annaps.blogspot.com/

  SvaraRadera