måndag 18 juli 2011

hallå igen

jag tänkte lite på vad jag skrev igår..
att jag inte egentligen inte behöver ha dåligt samvete då jag är dålig på att skriva.

men jag har ju ändå några stycken läsare som tittar in här under dagarna som går och vad finns att läsa här då när man går in om inte samma gamla inlägg som har funnits där i flera veckor. så skäms på mig ;)
men som sagt, jag skyller på sommaren.

jag undrar hur många gånger jag säger att jag gör "nattinlägg"? för självklart sitter jag här igen och uppdaterar samtidigt som ögonen knappt vill hålla sig uppe.

har just haft en känning på 3,4 och som återgär på det värdet blev jag serverad en svampmacka med alldeles nyplockade kantareller på.
siken lyx. fast jag själv var ju med och plockade dom så nog kunde jag ändå vara värd ett smakprov på det.

något jag hatar mer än något annat är att vakna upp mitt i natten och inse att man har känning. jag har jätte dum många gånger då och somnar bara om igen....
rent idiotiskt, finns ju nästan inget sämre att göra i den situationen. någon enstaka gång pillar jag i mig någon druvsockerbit, men det händer nästan bara om jag har turen att det ligger nära till hands.

jag gillar nämligen absolut inte att äta mitt i natten och ska jag sedan gå och lägga mig efter det och försöka somna, nej det har jag väldigt svårt med.

hur brukar ni göra när ni får känningar under natten?
jag hoppas verkligen inte att ni svarar att ni är lika dumma som mig..
att man är så korkad ibland att man vet vad som är bäst men ändå gör tvärt om?
dålig självdisciplin skulle jag kalla det.

1 kommentar:

  1. Hejsan! Jag brukar gå upp och dricka lite jos. Jag har alltid småburkar jjos i kylen, så det är enkelt att gå med ögonen slutna till kylen och ta en liten burk :) Men du får nog sluta somna om, det kan sluta dåligt ju!
    Ha det så bra, kul att du är tillbaka :)

    SvaraRadera