söndag 24 juli 2011

Danmark

Hej allesammans där ute.

jag får be om ursäkt för mitt dåliga mobilinlägg till bloggen, det blir aldrig något seriöst när jag försöker skriva där.

nu är jag hem kommen från min egna lilla semester. Blev Danmark med mamma och pappa, endast 3 dagar visserligen. men mycket längre semester än det har jag inte.
men det räckte alldeles utmärkt, för regnet öste ner och maten på hotellet var inte god. men vad gör det? jag har tyckt att det har varit jätte skönt ändå att åka iväg och få vara lite ledig.

blodsockret har legat lite hipp som happ denna semestern. men jag får väl säga att det inte varit något vidare rutin på dagarna heller. visserligen var vi uppe en bra tid varje dag, runt 8 klev vi upp och gick och åt frukost och åkte sedan iväg på olika saker.
men måltidernastider såg alltid olika ut och jag har kommit fram till att det är svårt att ibland veta exakt vilken mängd insulin man ska ta när man ena stunden bara äter "pölse" och i nästa stund buffé som mest bestod utav sallad.

jag har iaf hittat min största kärlek i "is" smak och då menar jag inte vanlig is utan som kanske någon vet så heter glass på danska is, men denna underbara smak heter Cocos sorbe och det var den mest gudomligaste glass jag ätit på mycket länge.
jag är nämligen helt tokig i två saker, Zebror och COCOS!

dom säger ju att sorbe glass är bättre för diabetiker med, så nu hoppas jag verkligen att jag kan hitta denna underbara glass på lite kortare avstånd.

nu tror jag att jag ska ta och göra mig ordning för sängen för att somna och drömma om bra blodsockervärden och goda glassar. imorgon är det åter igen dags för att jobba.

1 kommentar:

  1. Hittade din blogg och tycker det är så underbart att du vill vara en förebild för andra unga med diabetes, kul.
    Jag har också diabetes och pump. Nu har jag utvecklat underkläder att ha pumpen i, om du är intresserad titta in på www.annaps.com. Linnen och Bikini med ficka är också på gång. Jag tycker livet med pump känns så mycket enklare nu. Fortsätt lycka till med allt.
    Hälsningar Anna

    SvaraRadera