torsdag 8 mars 2012

hemvärnet/lottakåren

Fick en anonym kommentar ang det här med att man inte får göra lumpen med diabetes och om det är okej att gå med i hemvärnet istället.
jag har skrivit ett inlägg om det tidigare eftersom jag egentligen hade velat göra lumpen med då som sagt inte får pga diabetesen.
intresset har ändå funnits där för sådant och då beslöt jag mig för att ta kontakt med hemvärnet och fråga om man fick gå med där istället.
i kommentarer ville personen att jag skulle berätta vad jag fick för svar och så här var det.

det var absolut inga problem att gå med i hemvärnet och jag blev snabbt uppringd efter att lämnat denna frågan på deras hemsida. jag fick information om hemvärnet och dom fixade även så att lottakåren ringde upp mig och pratade.
det slutade med att jag gick med i lottakåren och var jätte ivrig att gå in för den nya hobbyn.

tyvärr försvan både tiden, orken och kanske även intresset någonstans på vägen och jag han bara gå en kurs innan jag blev oaktiv i föreningen. jag är fortfarande med men jag har absolut inget deltagande.

någon som kanske är synd, jag hade säkert trivts med det om jag bara kommit igång, men orken ska räcka till så mycket annat så detta föll tyvärr bort.

men jag kan ju verkligen tips diabetiker som är intresserade utav lumpen att istället gå med i försvarsmakten/lottakåren/hemvärnet eller så, man kan uppleva liknande saker även fast man har diabetes.

jag var faktiskt iväg genom försvarsmakten på en överlevnadskurs, detta valde jag att göra trots min diabetes och gick hur bra som helst. det pågick ju dock bara under 2 dagar, men det är  ändå något jag är lite stolt över att ha gjort trots min diabetes.

som ung diabetes motto är:
it's up to you don't limit yourself

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar