lördag 4 juni 2011

Grekland närmar sig!

Studenten är över, ÄNTLIGEN! skönt att inte ha den att fundera över mer. var ett minne för livet som ni nog förstår.
Hade släkten och vänner hemma och det är ju faktiskt riktigt härligt när man får möjligheten att umgås så som man gör vid sådana här tillfällen.men nu när detta är över så är det Grekland som saktar men säkert börjar bli dags för. på tisdag åker vi! ska bli minst lika härligt och skönt som själva studenten.
tog min första dos långtidsverkande igår och efter ungefär 2h kopplade jag bort pumpen. Jag blev FRI! men jösses vad tomt det kändes. jag var nog hundra gånger och travade i fickorna efter pumpen och funderade på vad jag hade gjort av den.

men jag ska säga er att vi vände och ner på halva apoteket för att få fram Lantus. dom hade inte den sorten som jag skulle ha hemma så det blev en hel del letande ihop om att hitta sorten och sedan blev det ett telefon samtal till min läkare för att få ett nytt recept på en annan Lantus (skillnaden på dom olika sorterna var enbart pennan). Men allt detta fixades faktiskt utan apotekaren själv, blev riktigt imponerad, har aldrig varit med om ett sådant bra bemötande och speciellt med tanke på att var riktigt mycket folk som stod och väntade på sin tur.

men det är svårt att lämna sin bästa vän ;) men faktiskt så har jag med mig pumpen på resan ifall något skulle hända så att jag bara MÅSTE gå över till pumpen igen. men det ska inte behövas. jag har ingen lust att sitta i Grekland och behöva tänka på att ha slangen i skuggan hela tiden och våga lämna kvar den på stranden när man ska ner i vattnet. jag menar folk vet ju inte vad det är för något om dom skulle se den och man vill ju inte att dom tar den för något "mobil,mp3" aktigt och tar den för en.

rätt skönt ändå är det nu att vara ifrån pumpen, även den "närmsta vännen" kan gå en på nerverna ibland ;)

lär ju inte bli något inlägg här på 1 vecka efter måndagen, så ni får klara er utan mig ett litet tag. men det tror jag ni klarar med tanke på att jag har varit så dålig på att skriva nu IGEN ;)

1 kommentar: